• Vores adresse
  • Nyropsgade 41 3. sal, 1604 København V
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

SOPHOS

Hos Casalogic har vi i mange år, haft stor glæde af vores partnerskab med Sophos.

Enkel sikkerhed med SOPHOS

SOPHOS produkter og løsninger kan deles op i to spor, ”Network” og ”Enduser & Server”. På SOPHOS egen hjemmeside beskrives deres helt særlige og klare mission.

IT sikkerhedsprodukter er lige så komplekse som de netværk, de forsøger at at sikre. Hos SOPHOS ved vi, at løsningen på kompleksitet ikke er mere kompleksitet. Vi tackler sikkerhedsproblemer med klarhed og selvtillid. Idet vi ved, at enkel sikkerhed er bedre sikkerhed.

Sophos sikrer hvert endpoint

SOPHOS' produkter giver dig mulighed for at sikre hvert endpoint i dit netværk, fra laptops til virtuelle desktops til servere, web og e-mail trafik, samt mobile enheder. Det er muligt at sikre disse enheder ved hjælp af SOPHOS produkter, der passer til dine præcise behov. Vi sikrer dit netværk, ved at give den eneste ting, som ingen andre kan: Enkelthed. Med opkøbet af Astaro i år 2011 er SOPHOS en af de stærkeste spillere på markedet, når vi taler om IT sikkerhed. Hos Casalogic er det netop i dette samarbejde, at vi kan sætte ind og hjælpe dig og din virksomhed videre.

Certificeringer

  • Sophos Certified Engineer
Kontakt os

Vil du høre mere?

Dit navn:

Din e-mail :

Dit telefonnummer:

Hvilken licens er du interesseret i?

Andet emne - skriv det her: