• Vores adresse
  • Nyropsgade 41 3. sal, 1604 København V
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

Nagios

”The Industry Standard In IT Infrastructure Monitoring”. Sådan skriver Nagios om sig selv, på deres hjemmeside www.nagios.org.

Netværks analyse og logserver

Med Nagios Network Analyzer får du indblik i den aktuelle performance på dit netværk. Produktet giver dig både overblik og adgang til at inspicere helt ned på pakkeniveau. Hvis der sker noget unormalt på nettet kan Nagios også advare dig om dette. Applikationers anvendelse af nettet kan også analyseres så du kan få viden om hvilken påvirkning de har på dit netværk. Nagios logserver 2 er bygget over på en række kendte Open Source værktøjer, men forenes her i en brugervenlig pakke til håndtering, overvågning og analyse af dine logdata.

Overvågning af infrastruktur

Nagios leverer software til monitorering af IT netværksenheder og servere. Produktet Nagios XI overvåger kontinuerligt alle enheder på nettet og melder fejl hvis en enhed er offline eller er ustabil. De indsamlede data og de grafer Nagios tegner på den baggrund, giver dig et godt grundlag for planlægning af dine fremtidige kapacitetsbehov Det grafiske overblik giver dig et let overblik over konsekvensen af de forskellige fejl, så du ved hvilke dele af din infrastruktur som er ramt af en nedbrud i en enhed.

Kontakt os

Vil du høre mere?

Dit navn:

Din e-mail :

Dit telefonnummer:

Hvilken licens er du interesseret i?

Andet emne - skriv det her: