• Vores adresse
  • Nyropsgade 41 3. sal, 1604 København V
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

MariaDB

MariaDB Server er en af de mest populære databaseservere i verden. Blandt andet benytter Wikipedia, WordPress.com og Google MariaDB' services.

Stabil, hurtig, let – og supporteret

MariaDB er sammen med MySQL en af verdens mest anvendte Open Source database server. MariaDB ændrer data til struktureret information, i en bred vifte af applikationer, lige fra bank til websites. Det er en forbedret, erstatning for MySQL. MariaDB anvendes og bruges ofte fordi den er hurtig, skalerbar og robust, med et rigt økosystem af lagringsmotorer og plugins. De mange værktøjer gør MariaDB alsidigt til en lang række brugssager og med mere end 20 succesrige år bag sig i 2017 (medregnet MySQL årerne), rummer MariaDB derfor en enorm mængde ressourcer og dokumentation. Sammen med MariaDB kan Casalogic tilbyde support subscriptions, samt remote eller onsite support på din MariaDB eller MySQL server.

Altid Open Source

MariaDB er grundlagt af de oprindelige udviklere af MySQL, og er garanteret altid at være en åben kilde. Da Oracle overtog MySQL, delte projektet sig i to grene. De oprindelige udviklere hos MySQL gik i en ny retning for sig, MySQL er forsat i dag ved Oracle. Det var i denne deling, at MariaDB blev til. Ved at anvende komplekse tekniske og juridske midler sikrer MariaDB, at teknologien der anvendes - fortsat vil være åben i enhver forstand. Ingen enkeltpersoner eller organisationer er i stand til at diktere prioriteter, kode eller andet bidrag til community’et. MariaDB beskriver på deres hjemmeside, at de følger Ubuntu adfærdskodekset i forhold til hvordan de arbejder i Open Source miljøet. MariaDB ønsker at kunne bidrage med kode til andre Open Source projekter - også i community’et.

Kontakt os

Vil du høre mere?

Dit navn:

Din e-mail :

Dit telefonnummer:

Hvilken licens er du interesseret i?

Andet emne - skriv det her: