• Vores adresse
  • Nyropsgade 41 3. sal, 1604 København V
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

EDB

EnterpriseDB's kerneprodukt er en videreudvikling af PostgreSQL, som gør det muligt at benytte databasen som erstatning for Oracles produkter.

Database platform til Digital forretning

EnterpriseDB er leverandør af en kommerciel version af den velkendte Open Source database PostgreSQL.

EnterpriseDB gør det muligt at styre og køre et kommercielt, professionelt og fuldt supporteret miljø bygget på PostgreSQL. EnterpriseDB’ portefølje er gennemtestet og dokumenteret med en simpel licensmodel og en strømlignet produktpakke, der optimerer gennemsigtighed og kundevenlighed. For virksomheder af alle størrelser er EnterpriseDB den mest komplette Open Source database til Digital Business.

Stabilt og konkurrencedygtigt alternativ

Verden over har de fleste virksomheder taget Open Source til sig når det drejer sig om Java servere, web-applikationer og Linux som operativsystem.

På databasesiden har det indtil nu hovedsageligt været de små og mellemstore forretningsapplikationer som har anvendt f.eks. MariaDB eller MongoDB som database platform. Nu er turen kommet til de store applikationer, som indtil nu har baseret sig på kendte proprietære databaser fra Microsoft, Oracle og IBM.

EnterpriseDB Plus databasen er kompatibel med Oracle så en lang række applikationer og services skrevet til Oracle-databasen kan let flyttes til EnterpriseDB uden behov for kode ændringer - og det, til en brøkdel af prisen.

Kontakt os

Vil du høre mere?

Dit navn:

Din e-mail :

Dit telefonnummer:

Hvilken licens er du interesseret i?

Andet emne - skriv det her: