• Vores adresse
  • Nyropsgade 41 3. sal, 1604 København V
  • Åbningstider
  • 08.00 - 16.00

Linux Konsulent

Med Linux i hjertet

Linux er kernen for utallige Open Source projekter og dermed også grundlaget i mange af de projekter, Casalogic bidrager til. Vores Linux konsulenter har Linux og Open Source i hjertet, hvilket man blandt andet ser ved at medarbejderne selv deltager i forskellige open source projekter - både som medarbejdere i Casalogic og som privatpersoner.

Linux-universet

Effektivt design implementering og en sikker drift er væsentlige succeskriterier for enhver implementering af Open Source. Men en effektiv fremtidssikring er også en vigtig parameter i et godt Open Source udviklingsarbejde. Vores konsulenter hjælper dig med at gøre fundamentet i dit IT miljø klar til fremtidige ændringer og tilføjelser, af de kritiske funktioner i software eller system, så processer og applikationer også fungerer optimalt mange år fremover. Læs mere om Linux arkitektur her.

Optimering af infrastruktur

Vores Linux konsulenters vigtigste mission i alle kundeopgaver er en optimering af infrastrukturen i platform og software, så infrastrukturen fungerer optimalt i forhold til specifikke behov og krav. Det er oftest lettere at få på plads i fuldstændige projekter end i delopgaver, men Casalogics ekspertise ligger netop i at sikre den sømløse infrastruktur uanset, opgavens omfang eller om vi taler om Red Hat, Docker og/eller Kubernetes. En grundlæggende strategisk tilgang til de enkelte kunders projekter sikrer, at de enkelte komponenter fungerer gensidigt optimalt med maksimal funktionalitet, fleksibilitet og effektivitet. Casalogic råder over den suite af værktøjer, der skal til for at løse kundeopgaver på alle niveauer ud fra de rammer, som kunderne opstiller som mål for den ønskede udviklingshjælp og support.

Fremtidssikret fundament

Effektivt design implementering og en sikker drift er væsentlige succeskriterier for enhver implementering af Open Source. Men en effektiv fremtidssikring er også en vigtig parameter i et godt Open Source udviklingsarbejde. Casalogics Linux konsulenter hjælper dig med at gøre fundamentet i dit IT miljø klar til fremtidige ændringer og tilføjelser, af de kritiske funktioner i software eller system, så processer og applikationer også fungerer optimalt mange år fremover. Læs mere om Linux arkitektur her.

Kontakt os

Vil du høre mere?

Dit navn:

Din e-mail :

Dit telefonnummer:

Hvilket område har du brug for hjælp til?

Andet emne - skriv det her: