Casalogic A/S

|
Menu

Bred erfaring

Bred erfaring

Gennem strategiske partnerskaber med en række førende Open Source virksomheder er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af forretningsløsninger baseret på en Open Source platform.
Vi har erfaring med løsninger til en række forskellige brancher, men har i de senere år opbygget specialkompetencer inden for forsyningssektoren – med fokus på afregning og data integration.

For at få den fulde værdi af din Enterprise Open Source-løsning tilbyder Casalogic rådgivning, implementering, drift og support på en række centrale områder i virksomhedens infrastruktur.

Det gælder for eksempel Open Source databaser, Open Source Java-servere, netværk og netværkssikkerhed, DevOps, cloud og web caching.

Read More

Integration mellem to eller flere IT systemer har ofte en værdi som overgår fordelene ved hvert enkelt system. Med den rigtige løsning undgår man at indtaste de samme data flere gange, og man kan give brugerne et samlet overblik over data fra flere systemer.
Hos Casalogic har vi erfaring med dataintegration mellem mange forskellige typer systemer, som f.eks. overførsel af dokumenter til e-Boks, dataudveksling mellem CRM- og finanssystemer, opslag på kreditværdighed og automatisering af alle former for betalinger.
Read More

Der er forskel på forbrugsafregning, når du sammenligner forskellige typer forbrug som f.eks. El, Gas, Vand, Affald og Fjernvarme. Men der er også mange fælles funktioner. CUBS er udviklet omkring en kerne af fælles funktioner som arbejder sammen med en markedskomponent for hver forbrugsart.

I det overskuelige CRM system håndteres kundeforløbet “fra vugge til grav”. Uanset om kunden oprettes direkte i CRM systemet eller overføres fra salgssystemet, så giver CRM modulet fuldt overblik over hele kundeforholdet inklusive adresser, fakturaer, betalinger og rykkerforløb, samt en interaktiv historik.

Read More

Som Red Hat Premier Partner og Novell/SUSE Partner gennem mange år har vi en unik viden om installation, drift og vedligehold af Linux i enterprisemiljøer. Den viden bringer vi i spil, når vi etablerer den optimale infrastruktur i din virksomhed.

Read More

For kunden, kundeservice og økonomifunktionen er overblik over fakturaer og betalinger af største væsentlighed. Derfor indeholder CUBS et komplet debitor modul. Debitor modulet er integreret med CRM modulet, så man direkte fra kundens billede kan få det fulde overblik over regninger og betalinger, mens kunden kan følge sin status i Selvbetjeningen.

Read More

Ved gennemførelse af større it-projekter har man ofte brug for faglig sparring. Med afsæt i vores erfaring med implementering af komplekse løsninger kan Casalogic tilbyde professionel rådgivning og sparring i alle faser af dit projekt. Lige fra planlægningsfasen hvor vores certificerede og kompetente arkitekter hjælper dig i gang og skaber overblik, til assistance i forbindelse med selve projektimplementeringen.

Read More

Når systemer skal slås sammen eller nye systemer tages i brug, så er en hurtig og pålidelig migrering af data afgørende for succes. Casalogic anser derfor migrering af eksisterende data for at være en bærende del i alle software-udviklingsprojekter.
I takt med at den første kode skrives, laves de første datamigreringsscripts, således at man helt fra starten kan teste det nye system af imod replika af ægte data.
Som regel vil datamigreringen også omfatte en transformering og forædling af data.
Read More

Der er stort set altid en økonomisk gevinst ved at digitalisere forretningsdokumenter som ordrer og fakturaer og udveksle dem i et struktureret format.

EDI, som er betegnelsen for den elektroniske udveksling af data mellem virksomheder, resulterer typisk både i en effektiviseringsgevinst og i færre fejl, hurtigere sagsbehandling og en forbedret miljøprofil.

Read More