Casalogic A/S

|
Menu

Job hos Casalogic

Job hos Casalogic

 

Hos Casalogic er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Så uanset om vi har slået et job op på denne side som du er interesseret i – eller du vælger at søge uopfordret, så er du altid velkommen til at sende os en mail med din ansøgning og gerne dit C.V.

 
· Casalogic – maj 17 – Systemudvikler forretningsapplikationer
 

Uopfordrede ansøgninger

I Casalogic er langt de fleste medarbejdere ansat indenfor de tekniske områder. Du vil derfor have størst chance for at få noget ud af din uopfordrede ansøgning, hvis du har tekniske kompenencer indenfor f.eks.: Linux / Open Source, PHP og PHP frameworks, Open Source Databaser, DevOp, Red Hat og SUSE, forbrugsafregning, samt en et stort drive for at levere gode løsninger.

 

Praktik

Casalogic modtager gerne ansøgninger om praktik-ophold fra studerende på de erhvervsrettede IT uddannelser og universiteter.

Vi foretrækker elever med kendskab til – og ønske om – at dygtiggøre sig indenfor IT løsninger som er baseret på (Enterprise) Open Source software. D.v.s. Open Source software som er modent til erhvervsbrug og hvor softwaren normalt er støttet af kommercielle virksomheder.

 

Ansøgning

For at ansøge om en stilling eller praktik hos Casalogic skal du sende din ansøgning på mail med evt. bilag/CV som pdf eller et åbent dokumentformat. Mail adressen er hr@casalogic.dk.